alkind_benefietconcert-6

11 december 2014

Het bestuur van De Stichting Annemieke Timmerman nodigt Almeerders graag uit voor het benefiet jazzconcert op zondag 18 januari 2015 om 15.30 uur. Het concert is in samenwerking met het Arte College en een speciaal samengesteld trio dat bestaat uit Michel Buursen piano, Jasper Somsen contrabas, en Wim Kegel drum. Hun muziek is heerlijke transparante jazzmuziek, waarbij de Europese lyriek en de Amerikaanse swing volkomen in balans zijn.

 

Locatie
Het concert wordt gehouden in het Arte College, Oostenrijkstraat 2, in Almere-Poort.

Goed doel
De gehele opbrengst is voor het herinrichten van het schoolplein van de Olivijn, een school voor kinderen van 4 tot 12 jaar in Almere met een lichamelijke en/of meervoudige beperking. Ontdekken, ervaren, ontmoeten, ontwikkelen, avontuur en vrijheid zijn de uitgangspunten voor het nieuwe plein. Daarbij gebruikmakend van de mogelijkheden die deze kinderen hebben. Voor deze kinderen varieert dit voor wat de vingers, armen knieën en benen kunnen dragen, wat ogen en oren kunnen zien en horen en van evenwicht tot balans.

Toegangskaarten
Kaarten voor het concert kosten 15 euro inclusief het door ons aangeboden drankje na afloop en zijn te bestellen via het mailadres van kvanheesbeen@gmail.com o.v.v. naam, adres, plaats, postcode en aantal kaarten. U wordt verzocht het totaalbedrag over te maken op: rekeningnummer NL 51 RABO 0155 8317 71 t.v.n. van C.A.M. van Heesbeen e/o. Na ontvangst van het bedrag worden de kaarten direct aan u toegezonden.

Update: inmiddels is Stichting Annemieke Timmerman overgegaan in Alkind. Onder deze nieuwe naam en imago kan de stichting haar activiteiten professionaliseren en uitbreiden.

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met kees@alkind.nl.