PERSBERICHT Almere, 14 december 2016 Remy Bonjasky reikt cheque van € 15.000,00 uit aan Olivijn !! Remy Bonjasky, ambassadeur van Stichting Alkind, reikt woensdagmiddag 14 december om 12:00 uur in bijzijn van Burgemeester Frank Weerwind een cheque van € 15.000,00 uit aan de school voor speciaal onderwijs Olivijn. Dit bedrag wordt besteed aan de inrichting van het schoolplein en een speciaal kleuterplein. Hiermee kunnen kinderen met een beperking maximaal gebruik maken van speciaal aangepast professioneel spelmateriaal met educatieve accenten. Sponsors Het bedrag van € 15.000,00 is door stichting Alkind bijeengebracht door onder meer de opbrengsten van een sponsorconcert in het Arte College in Almere Poort, het resultaat van een sponsoractie door het Almeerse NEO onderwijs ter gelegenheid van de geslaagde wereldrecordpoging Tantrix stenen leggen in het stadscentrum en diverse particuliere giften. Over stichting Alkind Alkind zet zich in voor de belangen van kinderen en jongeren met een beperking of met een sociale afstand in Almere en omgeving. Veel projecten worden in samenwerking en/of ten gunste gebracht van het Speciaal Onderwijs in Almere. De stichting realiseert zowel kleine als grote projecten en beheert een Sociaal fonds dat kan worden benaderd om individuele problemen te verhelpen waardoor kinderen een steuntje in de rug krijgen en daardoor mee kunnen doen met leeftijdsgenoten en schoolvriendjes. Over Olivijn Olivijn is onderdeel van Passend Onderwijs Almere. Passend Onderwijs Almere is een samenwerkingsverband van alle basisscholen, alle Voortgezet Onderwijsscholen en alle speciale scholen in Almere. Zij heeft zich tot doel gesteld scholen te begeleiden om elk kind de ondersteuning en begeleiding te bieden die het nodig heeft. Passend Onderwijs Almere draagt zorg voor de kwaliteit van al het speciaal onderwijs in Almere. Noot voor de redactie: Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met: Paul Offerman Voorzitter Secretaris Stichting Alkind Telefoon: 06 – 19264140 paul@alkind.nlPERSBERICHT – Uitreiking Cheque Olivijn
Almere, 14 december 2016

Remy Bonjasky reikt cheque van € 15.000,00 uit aan Olivijn !!

Remy Bonjasky, ambassadeur van Stichting Alkind, reikt woensdagmiddag 14 december om 12:00 uur in bijzijn van Burgemeester Frank Weerwind een cheque van € 15.000,00 uit aan de school voor speciaal onderwijs Olivijn. Dit bedrag wordt besteed aan de inrichting van het schoolplein en een speciaal kleuterplein. Hiermee kunnen kinderen met een beperking maximaal gebruik maken van speciaal aangepast professioneel spelmateriaal met educatieve accenten.

Sponsors
Het bedrag van € 15.000,00 is door stichting Alkind bijeengebracht door onder meer de opbrengsten van een sponsorconcert in het Arte College in Almere Poort, het resultaat van een sponsoractie door het Almeerse NEO onderwijs ter gelegenheid van de geslaagde wereldrecordpoging Tantrix stenen leggen in het stadscentrum en diverse particuliere giften.

Over stichting Alkind
Alkind zet zich in voor de belangen van kinderen en jongeren met een beperking of met een sociale afstand in Almere en omgeving. Veel projecten worden in samenwerking en/of ten gunste gebracht van het Speciaal Onderwijs in Almere. De stichting realiseert zowel kleine als grote projecten en beheert een Sociaal fonds dat kan worden benaderd om individuele problemen te verhelpen waardoor kinderen een steuntje in de rug krijgen en daardoor mee kunnen doen met leeftijdsgenoten en schoolvriendjes.
Over Olivijn
Olivijn is onderdeel van Passend Onderwijs Almere. Passend Onderwijs Almere is een samenwerkingsverband van alle basisscholen, alle Voortgezet Onderwijsscholen en alle speciale scholen in Almere. Zij heeft zich tot doel gesteld scholen te begeleiden om elk kind de ondersteuning en begeleiding te bieden die het nodig heeft. Passend Onderwijs Almere draagt zorg voor de kwaliteit van al het speciaal onderwijs in Almere.