Ambassadeur

Remy Bonjasky

Wereldkampioen Remy Bonjasky is bekend van zijn succesvolle carrière als professioneel bokser. Met een mooie reeks aan overwinningen en zijn drievoudige kampioenschap van de hoogst haalbare K1-wereldtitel, heeft hij laten zien dat wilskracht geen grenzen kent. Zijn verhaal is te lezen in de biografie Remy Bonjasky, God in Japan.

Als sportman kreeg hij de bijnaam The Flying Gentleman, verwijzend naar zijn professionele houding tijdens het beoefenen van de bokssport. Remy is namelijk alles behalve het prototype is van een vechtsporter. Hij is knap, beschaafd, humoristisch en intelligent.

In september 2010 opende Remy zijn eigen sportschool in Almere, Bonjasky Academy. Met deze Academy wordt een langgekoesterde droom van Remy -talent van eigen bodem creëren, trainen en begeleiden- daadwerkelijk vervuld.

Bonjasky Academy
Hildo Kropstraat 2, 1328 BC Almere
+31(0)36 84 132 99
info@bonjaskyacademy.com
www@bonjaskyacademy.com

“In mijn sportschool werk ik dagelijks met kinderen die lekker aan het sporten zijn of die zelfs dromen van een toekomst in de topsport. Ik help ze daarbij en ik vind het prachtig dat al die kids er zoveel plezier in hebben. Die vrijheid, het ‘kind zijn’, dat zou toch een vanzelfsprekendheid moeten zijn!?”
-Remy-