Steun ons

Alle handen helpen

Wij hopen dat je geïnteresseerd bent geraakt voor het werk dat wij samen met alle vrijwilligers doen.

Jij kunt ook helpen!

Via iDeal kun je eenvoudig een donatie doen. Klik op onderstaande knop om direct een gift over te maken:

Doe een gift

 Maak kinderen blij

Met jouw gift steun je het werk van Alkind en daarmee help je heel veel kinderen en jongvolwassenen in Almere en omgeving. Je kunt een gift doen via ons donatieformulier of je kunt een gift overmaken op onze IBAN NL05 RABO 0325 4043 13 t.n.v. Alkind.

Word vriend van Alkind

 Constructief helpen, kwestie van een lange adem

Om structureel bij te dragen aan onze doelstellingen kun je ons machtigen voor het automatisch afschrijven van een gift. Dat kan bijvoorbeeld maandelijks of per kwartaal. Klik hier om naar het handige donatieformulier te gaan. Wist je dat wanneer je ons vijf jaar lang een vast bedrag schenkt, dat je die gift volledig kunt aftrekken bij jouw aangifte van de inkomstenbelasting?

Kom in actie

Alle handen helpen

Particulieren, bedrijven, scholen, verenigingen en service clubs kunnen ons steunen door zelf een actie te organiseren. En dat is meer dan alleen geld inzamelen. Met bijvoorbeeld een sponsoractie breng je het werk van Alkind op een uiterst positieve manier onder de aandacht van je familie en vrienden. Stuur een e-mail naar info@alkind.nl met jouw idee en dan zorgen wij er samen voor dat het een succes wordt!

Word vrijwilliger

Alle handen helpen

Vrijwilligers vervullen op allerlei vlakken een onmisbare rol bij Alkind. Bijvoorbeeld als begeleider bij een dagje uit. We ontvangen graag jouw contactgegevens op info@alkind.nl.

Help mee als bedrijf

Je kunt als bedrijf meer doen dan je denkt

Samenwerking met bedrijven is een mes dat aan twee kanten snijdt. Het brengt onze ambitie dichterbij en het biedt bedrijven de mogelijkheid hun maatschappelijke betrokkenheid te laten zien aan hun eigen doelgroepen én aan de achterban van Alkind.
Wil jij je als bedrijf onderscheiden en samen met ons een langdurige impact hebben? Dan is een partnerschap met Alkind iets voor jou. Stuur een e-mail met jouw contactgegevens naar info@alkind.nl en dan nemen wij snel contact met je op.
Als dank, en om jouw partnerschap zichtbaar te maken, ontvang je van ons een professioneel sponsorpakket.

Nalatenschap

Denk aan Alkind in je testament

Is het niet plezierig om te weten dat je ook na jouw overlijden kunt bijdragen aan een vreugdevol bestaan van een kind? Een testament regelt de besteding van jouw nalatenschap na jouw overlijden. Dat leg je vast bij een notaris. Zonder testament erven jouw familieleden volgens de regels van de successiewet, zonder familieleden gaan jouw bezittingen naar de staat. De overheid snapt dat nalatenschappen heel belangrijk zijn voor goede doelen. Zij heeft daarom de successierechten afgeschaft voor doelen met ANBI-keurmerk. Alkind is in het bezit van het ANBI keurmerk. Jouw nalatenschap komt dus voor 100% ten goede aan de kinderen die het zo hard nodig hebben.
Wil je graag vrijblijvend kennismaken? Dat kan door ons een e-mail te sturen naar info@alkind.nl en dan nemen we snel contact met je op.